DNT ung


Fortell litt om DNT ung og hva slags aktiviteter har dere

DNT ung er ungdomsorganisasjonen til Den Norske Turistforeningen (DNT), og består av lokale ungdomsgrupper som arrangerer turer og aktiviteter for og av ungdom i alderen 13-25 år. Til sammen har DNT ung over 45000 medlemmer fordelt over hele Norge.

Hvorfor ville dere ta merket?

Landsstyret til DNT ung bestemte seg for å ta Barrierefri fritidsmerket for å bli enda bedre på å inkludere enda flere i våre aktiviteter, og for å nå ut til enda flere som kan ha glede av friluftslivet.


Styret i DNT ung og prosjektleder- og medarbeider i Barrierefri fritid står foran en vegg med mose og smiler. Styreleder holder og viser frem barrierefri fritid sertifiseringsmerket, og ett styremedlem holder inkluderingsveilederen. Alle smiler.


Hva skal Barrierefri fritid og DNT ung samarbeide om videre?

De neste to årene skal DNT ung samarbeide med Barrierefri fritid for å oppnå målene i handlingsplanen, og forhåpentligvis bli en enda mer inkluderende organisasjon.

Kontaktinformasjon

ung@dnt.no

 

Ønsker du å bli med i sertifiseringsordningen Barrierefri fritid eller ønsker å lære mer? Ta kontakt på barrierefri@ungefunksjonshemmede.no!

Forrige
Forrige

Press - Redd Barna Ungdom

Neste
Neste

Norges Skytterforbund